22 den jsem to ukončil, odpoledne jsem se rozhodl že to ukončím. Musím uznat že jsem měl dost sil na to, pokračovat dále, během tohodle půstu jsem zjistil jednu zásadní věc, jsem schopen bez větších problémů žít bez jídla klidně i déle než jen 21 dnů. Problém je v tom že miluji vaření, ochutnávání jídel a vše kolem gastronomie. Proto jsem také ukončil tento půst, už jsem se těšil na všechny ty jídla která musím ochutnat když je uvařím, bylo to něco tak strašnýho, když jsem vytvořil gastronomickou pochoutku kterou musela moje žena degustovat a říkat mi že je to ok. Opak byl pravdou, když jsem ochutnal svůj výtvor s odstupem času, tak jsem věděl že manželka nikdy nemůže správně posoudit co je ještě třeba k opravdové dokonalosti dané potraviny. Zrovna teď se chystám najít si práci v Praze v gastronomickém oboru. Všem přeji hodně úspěchů. Pamatujte při půstu na jedinou věc!!! pokud máte vydržet bez problémů, tak musíte zachovat čisté střeva!!! Pokud bych měl někdy někoho provádět půstem, tak jediná rada by byla, clisterium donáre každý den nebo hydrokolon co možná nejčastěji jak to půjde, jen tohle vás udrží v perfektním stavu, bez únavy a pocitu vyčerpání.
Tak jen do toho. :-)