Odesláno Srpen 10, 201311 let comment_735 Se zájmem čtu tvoje příspěvky. Budu rád, když budeš sdílet další zkušenosti a zážitky... :)
Odesláno Srpen 10, 201311 let comment_736 Ahoj mě zaujala kniha Henriho Monforta, objednala jsem ji na adrese: pranajinacestakespiritualite@seznam.cz a pomohla mi pochopit hodně co mi říká tělo a duše, třeba může odpovědět i tobě a ostatním. Veronika hodně informací je i na youtube, www.pranickavyziva, autor pranickavyziva, jsou tam info o knize a videa
Odesláno Srpen 10, 201311 let comment_738 Neboj Bohouši chodí lidi a čtou. :-) Jen tato oblast člověka postupně vede k většímu ponoření se do sebe a tak lidé pak už tak moc nepíšou (i proto že se často setkávají s odsuzováním a nepochopením od okolí).
Odesláno Srpen 13, 201311 let comment_745 Boreliozy se z nemocí nejvíc bojím, protože vím že té se nedá zbavit ani půstem. :-( Ty potvory jsou hodně odolné a v případě nebezpečí se v těle zakuklí třeba i na rok. Tak snad nebylo nakažené. U boreliozy nepomůže ani očkování, jedině snad prý včasná antibiotika. Ale je dost velká šance, že díky půstu máš posílený imunitní systém a ten by mohl být schopný podchytit případné nebezpečí hned na začátku, kdy borelie není ještě adaptovaná. (encefalitida je proti borelioze brnkačka, tu půst zvládne snadno)
Odesláno Srpen 14, 201311 let comment_746 Není důvod bát se nějaké choroby. Tělo v energetické rovnováze si hravě poradí s jakýmkoliv "vetřelcem".
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.