Odesláno Září 9, 201311 let comment_766 Hledala jsem si na netu nějaké diskuze na téma půstu a objevila "Vás" .Dnes po dlouhém odkládání zahajuji 15-ti denní půst.Možná to vytáhnu i na 21 dní.Nechám to osudu.Zatím mám zkušenosti s 10-ti denníma. Je tu někdo ,kdo by se přidal ?
Odesláno Září 9, 201311 let comment_767 Hledala jsem si na netu nějaké diskuze na téma půstu a objevila "Vás" .Dnes po dlouhém odkládání zahajuji 15-ti denní půst.Možná to vytáhnu i na 21 dní.Nechám to osudu.Zatím mám zkušenosti s 10-ti denníma. Je tu někdo ,kdo by se přidal ? Ahoj Ivo, shodou okolností dnes zahajuji taky půst. Mám za sebou max 14 denní, teď je v plánu 21 dní. Tak uvidíme
Odesláno Září 10, 201311 let Autor comment_774 Dneska se cítím skvěle.Jsem ráda,že mám za sebou první den,protože ten je pro mě nejhorší.Většinou totiž končí přežráním se :-) a odkladem na den další. Ráno začínám klystýrem.Nemůžu najít váhu,tak vlastně nevím kolik vážím.To ale zjistím během dneška.
Odesláno Září 10, 201311 let comment_777 Zrovna dnes jsem uvařil tak dobrý guláš, jak v životě nikdy. Když to tady čtu, tak bych hned naskočil také, kdo ví jak to asi dopadne. Možná se ráno vzbudím a skočím do toho s Vámi.
Odesláno Září 11, 201311 let Autor comment_778 Začínám den 3...jsem vzůru od pěti,takže to se spánkem celkem ujde.Cítím se příjemně pohuble.Jen mě trochu tlačí v hlavě a v puse mám jak když mi tam načůrala kočka asi se spouští detox...zkusím to zahnat hřebíčkem. Dnes jedu na celý den do práce,tak nemusím rodině vyvařovat,což s radostí přivítám.
Odesláno Září 16, 201311 let Autor comment_779 Ahoj Ivo, shodou okolností dnes zahajuji taky půst. Mám za sebou max 14 denní, teď je v plánu 21 dní. Tak uvidíme Ahoj Scatmen ,jak jseš na tom ? Já si to móóoc užívám.V sobotu jsem měla detox a spoustu návštěv,tak to bylo těžké tvářit se ,že je vše v pořádku. Manžel mi říká ,že bych se už mohla nažrat atd...Nicméně dnes je mi blaze.Mám dole 5 kg,což je v normě.
Odesláno Září 16, 201311 let comment_780 Ahoj Scatmen ,jak jseš na tom ? Já si to móóoc užívám.V sobotu jsem měla detox a spoustu návštěv,tak to bylo těžké tvářit se ,že je vše v pořádku. Manžel mi říká ,že bych se už mohla nažrat atd...Nicméně dnes je mi blaze.Mám dole 5 kg,což je v normě. Ahoj Ivo, já dnes večer končím. Žádný zdravotní problém neřeším, zhubnout nepotřebuju - to spíš naopak , a tak mi do dalších dní chybí motivace. Tobě přeju, aby jsi to dotáhla do zdárného konce...
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.