Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno
comment_913

V pondelok sa budem prvý krát vážiť. To bude v 10tom dni. Na začiatku som mal hmotnosť 69,5kg. Koľko môže moja hmotnosť klesnúť aby to bolo v poriadku? Výšku mam 176 cm. Najhoršie je ze po týždni sa veľmi cítim unavený a bez energie. Zvazujem ci pokračovať alebo ísť ďalej v procese. Aká je vaša skúsenosť? Kedy sa vám vracala sila? Ďakujem

• 6 months later...
  • Odpovědi 3
  • Zobrazení 17,5k
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Odesláno
comment_947

Breatharián je tu na Slovensku len Peter Starec. Mnohí zhurta  napodobňovali to, čo píšu skutoční alebo pseudopránisti, , ale neúspešne. Viac nadšenia ako rozumu narobilo kopec zdravotných poškodení, až úmrtí.
Prechod na pránu nemá byť oslabenie tela vyhladovaním na kostlivca koncentračného tábora a zmalátnená energia. Teda rozhodená hormonálna sústava, To je taká pomalá samovražda.
Cieľom je ohromný príliv energie, čo sa dá dosiahnuť len životosprávou, .
 Osobne preferujem ketónové stravovanie ako to prezentuje prvoligový brankár Martin Chudý z Dukly Praha.  http://martinchudy.blog.sme.sk/.  . V rozhovoroch s Petrom Starcom som usúdil, že on sám sa tak nevedomky roky podobne  stravoval, než zo dňa na deň prešiel na pránu. Teda z hmotnej výživy na inohmotnú, teda vlastne neprestal jesť.
Pekný deň všetkým revolucionárom stravovania :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.