Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno
comment_1037

Nazdar všichni, děkuji za přijetí

povedlo se mi něco v co jsem absolutně nedoufal - protlačit půst na velmi důležité místo - do veřejné soutěže videí Nadačního fondu Neuron, partnerem soutěže je vlivné médium - TV Prima ZOOM.

Je to soutěž - vítěznému videu bude ze strany fondu pomoženo nemalou finanční částkou ale hlavně taky zviditelněním, např. právě v TV Prima.

JE TO OBROVSKÁ ŠANCE PRO MNOHO NEMOCNÝCH, skeptiky respektuji, kdož ale to cítíte jako já prosím o Váš hlas, děkuji. Tlučte a bude vám otevřeno... pojďme tlouct 1f642.png:-)

Jen tak ze srandy jsem tam zaslal těch videí 5 a přijali je všechny (!) - hlasujte ale hlavně prosím pro video "SKUTEČNÁ RAKOVINA" (ale hlasů máte neomezeně), díky!
http://neuronzoom.nfneuron.cz/hlasovani/ úplně nahoře musíte zaregistrovat svůj mail, do něj vám přijde odkaz - bacha mně spadl do spamu !

• Odpovědi 5
  • Zobrazení 15,3k
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Odesláno
comment_1041
před 14 hodinami, Pilát napsal:

Jsem toho názoru, že tady se praktikují pouze přechody na výživu pránou, půstaři jsou jedině ve fázi přípravy.

S pozdravem všem

Pilát

S tím bych souhlasil, na půst (tedy ne-výživu, tedy hladovění a dočasné čerpání z vlastních zásob) jsou zaměřeny mnohé jiné stránky, tyhle jsou přece jen věnovány fenoménu výživy - byť pránické, kde se nejedná o braní z vlastních zásob, hladovění či hubnutí. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.