Standa Kunc Odesláno Únor 13, 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno Únor 13, 2017 Nazdar všichni, děkuji za přijetí povedlo se mi něco v co jsem absolutně nedoufal - protlačit půst na velmi důležité místo - do veřejné soutěže videí Nadačního fondu Neuron, partnerem soutěže je vlivné médium - TV Prima ZOOM. Je to soutěž - vítěznému videu bude ze strany fondu pomoženo nemalou finanční částkou ale hlavně taky zviditelněním, např. právě v TV Prima. JE TO OBROVSKÁ ŠANCE PRO MNOHO NEMOCNÝCH, skeptiky respektuji, kdož ale to cítíte jako já prosím o Váš hlas, děkuji. Tlučte a bude vám otevřeno... pojďme tlouct :-) Jen tak ze srandy jsem tam zaslal těch videí 5 a přijali je všechny (!) - hlasujte ale hlavně prosím pro video "SKUTEČNÁ RAKOVINA" (ale hlasů máte neomezeně), díky!http://neuronzoom.nfneuron.cz/hlasovani/ úplně nahoře musíte zaregistrovat svůj mail, do něj vám přijde odkaz - bacha mně spadl do spamu ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Odesláno Únor 14, 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno Únor 14, 2017 Ahoj Stando, muzes prosim poskytnout primy odkaz na to breatharianske video, nevidim ho, dekuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Únor 15, 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno Únor 15, 2017 ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Kunc Odesláno Únor 15, 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno Únor 15, 2017 V 14. 2. 2017 at 19:05, Martin napsal: Ahoj Stando, muzes prosim poskytnout primy odkaz na to breatharianske video, nevidim ho, dekuji. Breatharianske není je o půstu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Odesláno Únor 16, 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno Únor 16, 2017 před 14 hodinami, Pilát napsal: Jsem toho názoru, že tady se praktikují pouze přechody na výživu pránou, půstaři jsou jedině ve fázi přípravy. S pozdravem všem Pilát S tím bych souhlasil, na půst (tedy ne-výživu, tedy hladovění a dočasné čerpání z vlastních zásob) jsou zaměřeny mnohé jiné stránky, tyhle jsou přece jen věnovány fenoménu výživy - byť pránické, kde se nejedná o braní z vlastních zásob, hladovění či hubnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Kunc Odesláno Únor 16, 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno Únor 16, 2017 no dobře ale půst je taková "základka" ne ? a bez ní vejšku nikdo neudělá :-) tedy tak úplně off topic to (snad) není, pokud se mýlím tak to smažte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se