Odesláno Leden 17, 201213 let comment_42 Ahoj, dostal jsem odkaz na stránku, odkud si je možné objednat kihy od Jasmuheen, tedy přeposílám Knihy Jasmuheen na Kosmas.cz
Odesláno Leden 18, 201213 let comment_45 Tam ale nejsou k sehnání, nevíte kde by se daly sehnat nyní? Využití prány jsem sehnala přímo z nakladatelství Eugenika, ale ty další už také nemají. díky Hanka
Odesláno Leden 24, 201213 let comment_53 Tak změna, došlo zřejmě k dotisku, už se dají koupit i v obchodech, například v Praze u Džoudyho. Má je už i Kosmas na netu.
Odesláno Leden 28, 201213 let comment_65 Naše skupina ze severu Čech knihy koupila na www.4smery.cz. Právě dočítám poslední knihu a všech doporučuji přečíst především knihu Využití prány. Zde naleznete všeobecné a základní informace. Jerry
Odesláno Únor 3, 201213 let comment_80 stavil sem se ve vydavatelství kosmen v perlově ulici a narazil jsem na tři knihy od Jasmuheen.... po čtvrt hodině jsem si vybral knihu s názvem Strava bohů...mě se líbí a věřím že otevře pár dveří na cestě poznání... :)
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.