Martin Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno Leden 17, 2012 Ahoj, dostal jsem odkaz na stránku, odkud si je možné objednat kihy od Jasmuheen, tedy přeposílám Knihy Jasmuheen na Kosmas.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanka Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno Leden 18, 2012 Tam ale nejsou k sehnání, nevíte kde by se daly sehnat nyní? Využití prány jsem sehnala přímo z nakladatelství Eugenika, ale ty další už také nemají. díky Hanka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanka Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno Leden 24, 2012 Tak změna, došlo zřejmě k dotisku, už se dají koupit i v obchodech, například v Praze u Džoudyho. Má je už i Kosmas na netu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerry Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Naše skupina ze severu Čech knihy koupila na www.4smery.cz. Právě dočítám poslední knihu a všech doporučuji přečíst především knihu Využití prány. Zde naleznete všeobecné a základní informace. Jerry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stehlik Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 stavil sem se ve vydavatelství kosmen v perlově ulici a narazil jsem na tři knihy od Jasmuheen.... po čtvrt hodině jsem si vybral knihu s názvem Strava bohů...mě se líbí a věřím že otevře pár dveří na cestě poznání... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se