Redakce Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno Leden 19, 2012 Ahoj, přeposílám pozvánku Hanky Ráda bych Vás všechny pozvala na společné sdílení a diskuzi všech breathariánů či zájemců a to Datum: 7.2. od 18:30 do 20:30 Místo konání: Pražské A centrum (Vítkova 10, Praha 8 - Karlín) Přihlásit se můžete na www.acentrum.eu v rozvrhu na příslušném datu. Diskuzi o možnostech žít ze světla či prány nebo-li o breathariánství nedávno rozvířil příjezd Henriho Monforta, který už 9 let nejí hmotnou stravu. Natolik mne to inspirovalo, že jsem absolvovala 21 denní přechod na pránu. O mých zkušenostech a o tom, jak jsem na tom nyní - další měsíc poté, bych se ráda podělila se všemi, kdo budou mít zájem. Zároveň bych ráda dala dohromady lidi, kteří tak žijí nebo je to zajímá a podpořila se vzájemně na této cestě. Těším se Hanka. Přejít do Kalendáře pro podrobnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Mílek Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 V duchu jsem byl s Vámi. A budu velmi zvědavý, jaké zprávy se po setkání objeví. Děkuji Hance za zveřejnění mé zprávy. Teď už jsem pochopil jak se zaregistrovat. Tak ještě jednou všechny zdravím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stehlik Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno Únor 7, 2012 tak sraz příznivců breathariánství se mi moc líbil, sem rád že jsem poznal lidi smýšlející podobně jak já....jelikož mezi známýma a kamarádama či rodinou, většinou moc podpory nenaleznete... utvrdil sem se v názoru, že cestu za poznáním si každý musí "vyklestit " sám za sebe, ale na druhou stranu je učení a podpora lidí podobně smýšlejících hodně potřebná... já na to jdu vírou v boha- který je v každém z nás a cestou odproštění od hmotné potřeby...jako příklad...nepotřebuju telefon za deset tisíc, ale stačí mi telefon co volá a posílá sms...nepotřebuju maso, které se špatně stravuje a hnije ve střevech, dám si ovoce které mě zasití ůplně stejně...a tak bych mohl pokračovat... je dobré se odprostit od věcí, co k životu nepotřebujeme...pak pro nás výstup pěšky na vysokou horu nebude problém, ale potěšení...jde i o životní prostředí, ale o tom až jindy...nák sem se rozepsal, radši to utnu než začnu psát náký blbosti...jestli už neni pozdě dnešek byl totiž krásný den, tak přeju hezký den i vám všem...pa 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanka Odesláno Únor 9, 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno Únor 9, 2012 posílám odkaz ke stažení nahrávky ze setkání. http://www.ulozto.cz/xhrK3GG/setkani-o-prane-7-2-12-wma můj sebekritik tedy má, co dělat - že bych vypouštěla ze svých úst takový počet "jako" je neuvěřitelné, evidentně mám ke skutečnému žití ještě dost daleko , ale jinak mi to přijde celkem vtipné, užijte si to. jak říká nádherně pepíno pránicky navždycky ;) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stehlik Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno Únor 10, 2012 taky to mám daleko, jak tak poslouchám ....ale další cenná zkušenost to naše setkání...dal sem si dohromady spousty poznatků a moc mě to vyživylo, jak říkáme ...píši si zápisky, nejlépe po meditaci a rád bych se o tyto poznatky někdy či někde rád podělil...snad se ještě někteří z nás setkáme a a hezký den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts