Glyfy Odesláno Březen 15, 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno Březen 15, 2012 http://niejedzenie.i...h/text/lswf.pdf (odkaz ke stažení) v polštině Kniha od polského breathariána... Kéž by se našel někdo, kdo by ji přeložil. Werdin si na knihu nenárokuje absolutně žádná práva,protože tvrdí že jen opakuje to co je známé po tisíce let. Nad tím by se měla Jasmuheen možná zamyslet. Každopádně kniha je ke stažení v polštině a angličtě. Ted jsem ji začal číst a už po 20 stránkách jsem nadšen a přijde mi ve všech směrech lepší než série knih od Jasmuheen. N Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glyfy Odesláno Březen 15, 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno Březen 15, 2012 Juchuu! Aktualizace: kniha je přeložená do češtiny ZDE PDF FORMÁT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno Duben 13, 2012 Výborná kniha. Myslím, že by bylo moc dobré ji namluvit do formátu MP3. Jestli máte někdo nápad, zkuste to zorganizovat. Nabízím příspěvek 1000 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasena Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno Duben 13, 2012 zrovna ji čtu, jsem asi v půli, dobře se čte a je pěkně uspořádaná :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav Němeček Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno Duben 13, 2012 Výborná kniha. Myslím, že by bylo moc dobré ji namluvit do formátu MP3. Jestli máte někdo nápad, zkuste to zorganizovat. Nabízím příspěvek 1000 Kč. Sice by to šlo udělat, ale problém je, že program na namluvení (Acapela Eliška) je dost drahý (14400) - a na černo se to pak nedá oficiálně šířit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se