Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno
  • Autor
comment_1027

Všechny moc zdravím a děkuji za odpovědi a reakce na můj dotaz.
Vzhledem k tomu, že byl položen v roce 2012 a odpovědi od lidí s breathariánskou zkušeností přišly až po více letech, jsem mezitím musela svůj výzkumně - diplomkový zájem nasměrovat již jinam.
Děkuji za ochotu podělit se o svůj příběh. Snad jej budete moci předat někdy v budoucnu anebo někomu jinému.
S pozdravem a přáním pokoje, štěstí a všeho dobrého na vaší cestě - ať s jídlem anebo bez

Veronika K.

• 2 years later...
  • Odpovědi 26
  • Zobrazení 53,5k
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Most Popular Posts

• Pokud vím, tak absolvoval 21 proces ve Francii. Také jsem měla možnost se s ním setkat při jedné příležitosti, která se prány netýkala. Celou dobu pouze trochu popíjel čaj. Lidi mu říkali, že on vlast

• Miroslav Němeček
    Miroslav Němeček

Docela věřím že to vadí i obyčejným lidem. Vidím kolem sebe jak lidem vadí když je někdo nějak odlišný. Když půstuji nebo se stravuji vitariánsky, tak jsou od okolí neustálé narážky a dohadování o nev

• Guest motomaji
    Guest motomaji

Prečo nedôveryhodné? Ľudia mohli zažiť, čo je to 100%ná výživa pránou, ale potom mohli z rôznych dôvodov túto schopnosť stratiť. Ak neboli na výživu pránou pripravení po všetkých stránkach (fyzická, p

Odesláno
comment_1326

Som vegán a nemám s nikým žiaden problém. Verejne sa k vegánstvu hlásim a nemá s tým problém ani moja 82-ročná svokra. Skôr mám s ľuďmi okolo veľmi príjemné debaty a častokrát som prekvapená, keď ma na návšteve čaká komplet vegánske menu.  To je všetko o nastavení. Ak máte strach a očakávate také reakcie, ako píšete......budiž vám dáno.  Ja sama si tvorím svoj vesmír...tie reakcie...to som tiež ja...zmeniť to môžem tiež len ja. Prečo by som to tajila, som pyšná, že som vegánka.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.